În topul firmelor din telecomunicații

FiberOne în lista de firme din telecomunicaţii


Firme telecomunicatii

Telecomunicaţiile reprezintă un domeniu foarte vast. O dată cu noile dezvoltări tehnologice, domeniul a devenit şi mai extins. Iar cerinţele pentru a activa pe piaţa telecomunicaţiilor au urcat la standarde din ce în ce mai înalte.

Într-un context dur şi plin de provocări, nu este întotdeauna uşor să te menţii, ca şi companie. Este nevoie de flexibilitate, dar şi de hotărâre puternică de a rezista în piaţă. FiberOne a reuşit acest lucru. În fiecare zi, reuşeşte să îndeplinească cerinţele impuse de piaţă, şi o face cu succes.

Ce loc ocupă FiberOne printre firmele din telecomunicaţii din România?

Dacă ar fi să ne gândim la un top al firmelor de telecomunicaţii, unde s-ar situa FiberOne? Greu de precizat. Suntem o companie de talie medie, dar care execută lucrări importante chiar şi pentru cei mai mari provideri de servicii de telecomunicaţii. De aceea, este greu de definit locul ocupat de compania noastră în lista firmelor din domeniu.

Tindem către extinderea colaborărilor actuale şi obţinerea de noi parteneriate. Urmăm un proces de dezvoltare continuă, şi ne menţinem poziţia pe piaţă. Sperăm că acestea toate ne vor ajuta, pe viitor, să definim mai clar locul ocupat de FiberOne în lista firmelor de telecomunicaţii româneşti.

 

Companie de talie medie, dar proiecte mari

 

Pentru că ne-am referit la lucrări de anvergură, importante, pe care le executăm din ce în ce mai frecvent, vom preciza şi în ce constau acestea. Proiectele obţinute presupun instalarea de reţele de telecomunicaţii prin fibră optică, precum şi optimizarea reţelelor existente. În plus, asigurăm mentenanţă şi service pentru orice tip de client, business sau rezidenţial.

 

De la activităţi punctuale de reparaţii, la activităţi complexe de instalări reţele, proiectele FiberOne sunt tratate cu responsabilitate şi dedicaţie. Pentru noi, fie că un proiect este mic sau de anvergură, eforturile de a le duce la bun sfârşit sunt similare. Ajutăm proiecte mici să se dezvolte, şi ne asigurăm că proiectele de dimeniuni mai mari se menţin la standarde înalte.

 

Căutăm colaboratori (firme de telecomunicaţii)

 

Dacă sunteţi interesaţi de o colaborare cu FiberOne, nu ezitaţi să ne comunicaţi acest lucru. Suntem în permanenţă preocupaţi de parteneriate cu firme de telecomunicaţii, şi de proiecte indrăzneţe. Adăugăm că orice lucrare este tratată cu seriozitate, şi sperăm că v-am convins să ne scrieţi!