Servicii de telecomunicații

FiberOne şi serviciile de telecomunicaţii


Servicii de telecomunicatii

Specializarea noastră sunt serviciile de telecomunicaţii. Mai exact, asigurarea infrastructurii pentru furnizarea de servicii de telecomunicaţii. Şi nu facem aceasta oricum, ci implementăm soluţii tehnologice inovatoare. Cu echipamentele adecvate, punem la punct sisteme moderne de transmisie de date, pe distanţe mari, în orice zonă suntem solicitaţi.

Pachete de servicii oferite

Activitatea FiberOne cuprinde o gamă largă de activităţi necesare creării unei infrastructuri solide pentru comunicaţii la distanţă. Aşadar, echipa noastră se ocupă de următoarele:

  • construcţie reţele de telecomunicaţii prin fibră optică (măsurători fibră optică, joncţionare cabluri optice, etc.);
  • extindere reţele existente şi îmbunătăţire capacităţi de funcţionare a acestora;
  • monitorizare constantă a funcţionării reţelelor de telecomunicaţii existente sau nou create;
  • intervenţii rapide, punctuale, acolo unde există întreruperi de transmisie.

Penru a efectua operaţiile menţionate mai sus, dispunem de echipamente moderne şi eficiente. Calificarea specialiştilor noştri contribuie, în egală măsură, la soluţionarea oricăror probleme de funcţionare în reţea.

 

Servicii de telecomunicaţii asigurate

 

Datorită lucrărilor de infrastructură pe care le desfăşurăm, este posibilă furnizarea unui întreg ansamblu de servicii de telecomunicaţii. Principalii operatori din piaţă asigură astfel, mai uşor, acces constant la internet de mare viteză, servicii de telefonie fixă şi de televiziune.

 

Ne bucurăm de recunoaşterea calităţii din partea mai multor operatori de telecomunicaţii, la nivelul întregii ţări.