Rețeaua ta de telecomunicații

Cu FiberOne, un pas mai aproape de reţeaua ta de telecomunicaţii


Reteaua de telecomunicatii

Mediul actual este unul dinamic, în rapidă evoluţie. Relaţiile de business se desfăşoară în mare parte prin comunicare la distanţă. Iar nevoia de a fi integrat într-un sistem de telecomunicaţii solid şi performant este una crescândă. O dată implicat în acest angrenaj, şi simultan cu evoluţia constantă a tehnologiei comunicaţiilor, trebuie să fim capabili a face faţă ritmului de dezvoltare. A fi în acord cu schimbările nu mai e un capriciu, ci o necesitate.

Cum poate ajuta FiberOne?

Din multitudinea de opţiuni, cum alegi reţeaua ta de telecomunicaţii?

FiberOne poate da un răspuns potrivit oricăruia dintre noi, la această întrebare. Se vorbeşte mult de reţele de telecomunicaţii, fiind un domeniu în plină expansiune.

Dar puţini îşi pun întrebarea: “care este locul meu în sistemul nou creat?” FiberOne este una din puţinele companii care ştiu să indice care este “reţeaua ta de telecomunicaţii”.

 

Focusându-se pe beneficii sau pe aspecte tehnice, echipa noastră ştie de ce o reţea de comunicaţii la distanţă este mai potrivită pentru un anumit tip de consumator. În funcţie de obişnuinţele de consum (ex. trafic de date, descărcări sau încărcări de fişiere online, vizionare canale TV preferate sau frecvenţă convorbiri telefonice intra/interurbane), FiberOne îţi poate spune care este reţeaua “no. 1” pentru tine.

 

Atunci când analizăm şi răspundem întrebării de mai sus, ne adresăm atât consumatorilor casnici, cât şi clienţilor business (cladiri de birouri, sedii de firme, etc.)

 

Ce înseamnă a fi conectat la reţeaua ta de telecomunicaţii?

 

A fi conectat la o reţea, înseamnă a fi realmente implicat în desfăşurarea lucrurilor în prezent (de la simpla comunicare la activităţi comerciale, sociale şi economice, etc.). A fi conectat la reţeaua TA înseamnă a beneficia de cea mai bună ofertă de pe piaţa de telecomunicaţii, în raport cu nevoile tale.

 

Cea mai bună variantă de conectare, în prezent

 

Ne-am dat seama că există o tehnologie care permite adaptarea reţelelor de telecomunicaţii la nevoile similare ale unui grup extins de persoane. Tehnologia respectivă asigură acces la internet şi internet de mare viteză, telefonie fixă şi televiziune digitală, la standarde înalte. Se numeşte construire sisteme de transmisie date prin fibră optică.

 

Este o tehnologie modernă, de ultimă generaţie. Cunoaşte o largă răspândire în domeniu şi se bucură de apreciere în unanimitate.

 

Pentru implementarea ei în diferite zone ale ţării şi nu numai, avem nevoie de parteneri de încredere şi suport. Dacă vă bucură perspectiva unei colaborări cu noi, nu ezitaţi să ne scrieţi.