Tehnician în telecomunicații

O echipă cu un număr corespunzător de angajaţi pe postul de tehnician în telecomunicaţii?


Tehnician in telecomunicatii

Orice companie ar trebui să pună accent, în primul rând, pe valoarea oamenilor din echipă. Era în care “clientul nostru este stăpânul nostru” a fost înlocuită de o alta. În prezent, fără angajaţi mulţumiţi, nu vor exista nici clienţi mulţumiţi. De aceea, FiberOne a făcut şi face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a asigura bunăstarea angajaţilor săi.

Importanţa unui tehnician în telecomunicaţii, pentru FiberOne

Am realizat de la bun început că trebuie să investim în angajaţi valoroşi. Pe lângă aceasta, am luat în considerare dotarea cu echipamente performante, de ultimă generaţie. Însă dotarea este insuficientă, fără un bun specialist care să folosească acele instrumente. Importanţa unui tehnician în telecomunicaţii este vitală pentru FiberOne.

 

Expertul în domeniul comunicaţiilor la distanţă stăpâneşte la perfecţie tehnicile folosite în instalaţii de reţele de fibră optică. Pe o solidă experienţă, s-a construit un profil adecvat mediului actual de lucru. Cunoştinţele, abilităţile şi expertiza sunt tot atâtea condiţii îndeplinite de fiecare tehnician în telecomunicaţii.

 

Membrii echipei FiberOne le îndeplinesc pe toate. Ne mândrim cu un personal calificat la standarde europene. Şi asigurăm formarea continuă a fiecăruia dintre experţii noştri.

 

Plus valoarea unui tehnician în telecomunicaţii, pentru companie

 

Ca să faci parte din echipa FiberOne, şi să te integrezi perfect în cadrul acesteia, este nevoie de câteva calităţi suplimentare: dedicaţie, prezenţă plăcută şi amabilitate în serviciul clienţi, pregătire pentru a face faţă situaţiilor neaşteptate, echitate, probitate, precum şi excelenţă în activitatea desfăşurată.

Cum aceste cerinţe suplimentare sunt îndeplinite de toţi membrii echipei, considerăm pe fiecare dintre ei un specialist de seamă al FiberOne.

 

Un tehnician în telecomunicaţii potrivit

 

Am fost şi suntem alături de ei şi oferim sprijin în dezvoltarea profesională, pas cu pas.

O dată format pentru echipa FiberOne, noi avem pentru angajaţii noştri planuri de lungă durată. Training-ul oferit i-a ajutat să pornească sau să continue o carieră de succes, ca tehnician în telecomunicaţii.