fiberonefibra optica

Cine suntem? Câteva cuvinte despre FO FiberOne

FO FiberOne este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2012. În prezent, societatea se impune pe piața de telecomunicații din București și din țară ca un important furnizor de servicii de instalare internet prin fibră optică. Experiența specialiștilor din echipă constituie principalul factor care ne recomandă, alături de o ofertă atractivă și un pachet de servicii avantajoase pentru orice firmă.


Scurt istoric al companiei

Am început cu un proiect de instalare fibră optică pe aria București. Am pornit de la o idee. Cea de dezvoltare a acestor servicii de furnizare internet. Am fost la înălțimea așteptărilor clienților. Iar proiectul s-a extins de la lucrări de instalare fibra optică în București, către zonele limitrofe (Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova), și apoi în întreaga țară.


Pe măsura dezvoltării sale, firma a investit în personal și baza materială pentru a oferi servicii de calitate clienților săi.


Astfel că, în decurs de câțiva ani, am devenit un important furnizor de servicii de instalare fibra optică, pentru companii renumite ce își desfășoară operațiunile în domeniul telecomunicațiilor.


Misiunea și viziunea FO FiberOne

Misiunea noastra este de crea și de a dezvolta continuu șanse reale de îmbunătățire a mediului de lucru, de a facilita accesul la internet prin metode cât mai simple și mai eficiente, atât la nivel de companii, cât și în locuințe particulare, la nivelul întregii țări. Accesul la cunoaștere conduce la o calitate mai bună a vieții, care va fi mai bogată în surse de informare și resurse de cercetare.


Credința care ne motivează să atingem aceste obiective este aceea că toți oamenii merită acces rapid și constant la informație și cunoaștere. Compania noastră reprezintă mediul potrivit pentru a crea o comunitate care evoluează pozitiv, permanent, în direcția binelui comun.


Valorile în care credem: Progres, performanță, pasiune.

Cu fiecare proiect nou realizat, în fiecare zi, pas cu pas, construim. Construim rețele Fiber To The Home, rețele prin care se ajunge cu fibră optică până la abonați, construim parteneriate cu clienții noștri, construim drumul către performanță. Calitatea înaltă și excelența serviciilor oferite sunt obiectivul nostru comun, pentru care lucrăm cu pasiune.