Tehnician telecomunicații străinătate

FiberOne – O echipă de specialişti pentru rolul de tehnicieni telecomunicaţii în străinătate


Tehnician telecomunicatii strainatate

Compania FiberOne este activă de peste 5 ani pe piaţa de telecomunicaţii din Bucureşti şi din ţară. În prezent, dorim să ne extindem aria de activitate şi asupra unor zone din afara ţării. Drept urmare, suntem în căutarea unor noi colaborări.

Specializare într-unul din domeniile potrivite pentru un tehnician în telecomunicaţii

Având cunoştinţe şi experienţă în construirea de reţele de comunicaţii la distanţă, angajaţii noştri, care işi desfăşoară activitatea ca tehnicieni în telecomunicaţii, sunt specializaţi pe diverse arii de activitate.

 

În calitate de tehnician în telecomunicaţii pentru străinătate, fiecare se focusează pe una dintre direcţiile de mai jos:

 

  • instalator fibră optică;
  • sudor fibră optică;
  • tehnician cablare structurată;
  • tehnician cablare cupru;
  • specialist construcţie de reţele de telecomunicaţii;
  • jonctor fibră optică;
  • jonctor cupru.

 

Suntem o echipă, care pune preţ pe contribuţia membrilor săi. Şi FiberOne apreciază cu justeţe valoarea angajaţilor săi.

 

Particularităţi job tehnician telecomunicaţii pentru străinătate

 

Responsabilităţile sunt similare oricărui angajat din acest domeniu, pentru acest nivel de expertiză. Tehnicianul în reţele de telecomunicaţii se ocupă îndeosebi cu lansarea activităţilor, monitorizarea proceselor tehnologice, instalarea reţelelor de telecomunicaţii, monitorizarea şi întreţinerea reţelelor, depanarea acestora.

Ce ne caracterizează este faptul că angajaţii noştri sunt apreciaţi corect şi sprijiniţi constant în munca de perfecţionare.

 

Ceea ce am căutat, în afară de pregătire în domeniu şi/sau experienţă de lucru, este un puternic spirit de echipă, corectitudine şi seriozitate. Restul, l-am construit împreună.

 

Aşteptăm cu interes noi propuneri de colaborare!