Sudură fibră optică

Servicii sudură fibră optică


Sudura fibra optica

FiberOne se numără printre principalele companii specializate în sudură fibră optică pentru reţele de telecomunicaţii. Executăm lucrări punctuale sau de complexitate sporită, în funcţie de cerinţe. Aria de acoperire a serviciilor noastre cuprinde întreaga ţară, cât şi regiuni din afara graniţelor.

Activităţile de sudură (joncţiuni, lipituri) fac parte dintr-o gamă mai largă de acţiuni întreprinse pentru construirea reţelelor de telecomunicaţii. Măsurătorile de fibră optică (realizate cu ajutorul OTDR-ului), măsurările cu sursa de lumină şi wattmetrul, instalările de repartitoare optice si conectorizările de cabluri în teren, testarea şi inspecţia vizuală de conectori cu surse de lumină roşie – sunt o bună parte din operaţiunile efectuate de FiberOne în cadrul proiectelor sale.

Avantajele colaborării cu FiberOne, pentru servicii de sudură fibră optică

Fiind unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de telecomunicaţii, ne bucurăm de colaborări multiple cu furnizori de internet, televiziune şi telefonie fixă.

 

De la etapa de proiectare şi pănă la cea de montare a cablurilor optice, echipa noastră execută lucrările cu atenţie, responsabil. Instalăm reţele structurale de fibră optică, subteran şi aerian, şi coaxial.

 

În funcţie de complexitatea comenzii, FiberOne ştie să găsească pachetul optim de servicii pentru fiecare client.

 

Echipamente folosite pentru lucrările de sudură a cablurilor de fibră optică

 

Realizarea lucrărilor se face cu ajutorul unui know-how adecvat, şi a unor echipamente performante. Folosim aparate moderne pentru sudura cablurilor optice. Rezultatul este un timp de sudare redus (până la 9 secunde) şi un timp de încălzire a manşonului aparatului folosit de aprox. 30 secunde. Respectivele aparate sunt foarte rezistente, şi permit desfăşurarea operaţiunilor de sudură chiar şi în medii vitrege.

 

Soluţii adaptate clienţilor noştri

 

Împreună cu partenerii noştri, am proiectat soluţii flexibile şi perfect adaptate clienţilor pentru care lucrăm. Luăm în considerare, pentru fiecare proiect, o gamă de soluţii dintre care o vom alege pe cea mai potrivită. Intră în calcul aici distanţa de deplasare, gradul de complexitate al proiectului respectiv, timpul de sudură, etc. Varianta cea mai eficientă, cea mai convenabilă şi mai bine adaptată nevoilor clientului va fi căştigătoare.