Jonctor cupru

Echipa de specialişti – jonctor cupru


Jonctor cupru

Vom prezenta o parte din echipa FiberOne. În momentul prezent, dispunem de specialişti pe postul de jonctor cupru. Proiectele pe care le încredinţăm acestora sunt atât pentru zona Bucureşti, cât şi pentru alte zone din ţară şi din străinătate.

Despre angajaţii pe postul de jonctor cupru

Mai întât, iată profilul companiei noastre: FiberOne este o societate cu o vechime de aproximativ 5 ani pe piaţa de telecomunicaţii.

Se bucură de o dezvoltare continuă şi de încheierea a din ce în ce mai multe contracte de colaborare. Parteneriatele pe care le onorăm ne ajută să mergem în aceeaşi direcţie cu câteva companii de renume, furnizori bine cunoscuţi de servicii de telecomunicaţii. Dorim să continuăm acest proces de dezvoltare prin obţinerea de noi colaborări, în ţară şi în afara graniţelor ţării.

 

Ca angajat FiberOne, un jonctor cupru are acces la o gamă diversificată de oportunităţi pe piaţa de telecomunicaţii. Angajaţii noştri sunt capabili să presteze munca depusă ca jonctor cupru la înalte standarde de calitate. Lucrăm ca o echipă unită, organizat, şi ne putem adapta cu uşurinţă mediului de lucru. Membrii echipei de jonctori cupru sunt persoane dispuse la perfecţionare continuă. Suntem conştienţi că fiecare angajat dispune de un set unic de abilităţi, competenţe profesionale şi calităţi umane. La momentul potrivit, am ales dintre aplicanţi pe cei care, pornind de la acest set de caracteristici, promit maximum de eficienţă în lucru.

 

Ca jonctor cupru, fiecare membru al echipei este…

 

  • O persoană serioasă, care tratează munca pe care o execută cu responsabilitate.
  • O persoană care nu aude prima dată noţiuni precum reţele de telecomunicaţii, cabluri coaxiale, fibră optică, etc.
  • Un angajat care cunoaşte elementele componente ale unei reţele de telecomunicaţii.
  • Un angajat disponibil pentru deplasări şi proiecte noi.
  • Un angajat cu un puternic spirit de echipă.

 

Dacă vreţi să colaboraţi cu echipa noastră, lăsaţi-ne un mesaj aici!