Istoric

Istoric


telecomunicatii bucuresti

FO FiberOne este o companie tânără, care s-a dezvoltat în scurt timp datorită expertizei oamenilor din echipă. Astfel, am contractat la început lucrări pe aria București, și am devenit o autoritate în domeniul serviciilor de telecomunicații și instalare fibră optică.

Desprinsă din grupul de firme Danirom, FO FiberOne a urmat un drum constant către performanță, construind pe o bază solidă de experiență, și datorită unei echipe de specialiști cu obiective comune. Solidari și pregătiți oricând pentru a onora lucrările primite, respectând cu strictețe termenele de finalizare, membrii echipei Fiberone sunt gata să ducă renumele acestei tinere companii mai departe.

Parteneriatele cu societăți bine cunoscute în telecomunicații vorbesc de la sine despre competența angajaților noștri, și despre ce face diferența în servicii de calitate superioară.

 

Printre acestea, se numără colaborări cu:

 

 

Toate aceste societăți ne-au demonstrat, încă de la înființarea FO FiberOne, că se poate. Se poate să începem proiecte îndrăznețe, și să le ducem la bun sfârșit cu mândrie. încrederea pe care partenerii ne-au acordat-o ne-a determinat să continuăm, și să extindem aria de activitate la nivelul întregii țări.

Orice nouă propunere de parteneriat pe segmentul serviciilor de instalare fibră optică este analizată de echipa noastră cu atenția cuvenită. În funcție de gradul de fezabilitate al acesteia, Fiberone pune în aplicare cele mai noi metode de implementare, ocupându-se de realizarea proiectului de la început până la final, cu toată responsabilitatea cuvenită.

Fiecare proiect în parte, ca și fiecare colaborare, a fost tratat drept o etapă importantă în traseul de dezvoltare al companiei noastre. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a atinge excelența și a face din Fiberone ceea ce este ea acum.

În portofoliu am adăugat, până în prezent, și mulți alți clienți, cărora le mulțumim.

Clienți cu ajutorul cărora am scris istoria FO FiberOne. Și pe care îi invităm la viitoare colaborări de succes, care vor scrie un viitor cel puțin la fel de reușit precum activitățile cu care compania noastră se mândrește în prezent.