Portofoliu

Portofoliu Clienți


clienti servicii telecomunicatii bucuresti

SC UPC Romania SRL

Alături de UPC Romania, am contribuit la menținerea unor standarde înalte de calitate în domeniul serviciilor de telecomunicații. Poziția de lider în ceea ce priveşte inovația în tehnologie, pe care UPC România o ocupă cu mândrie, ne onorează colaborarea cu această companie. În acest sens, inițiativa de lansare a internetului de mare viteză, Fiber Power 500 Mbps s-a concretizat şi a devenit unul din pilonii parteneriatului FO FiberOne si UPC Romania.

SC Netcity Telecom SA

Clientul nostru Netcity s-a remarcat pe piața serviciilor de telecomunicații prin dezvoltarea rețelei subterane de fibră optică a Municipiului Bucureşti. Împreună, am acceptat provocarea, şi am desfăşurat activități în cadrul unui proiect inovator. Obiectivele comune, de respectare a politicii europene de dezvoltare socio-economică, ne-au încununat această colaborare cu multe reuşite.

SC Digital Cable System SA

În colaborare cu Digital Cable System (Akta), FO FiberOne a avut ocazia de a-şi extinde activitatea. Cu ajutorul unor oferte flexibile şi uşor adaptabile mediului rural şi oraşelor mici, FO FiberOne şi Digital Cable System au putut implementa un proiect îndrazneț. Şi au făcut acest lucru în condițiile unui mediu dinamic, din care nu lipsesc provocările.

Telekom

Jucător redutabil pe piața serviciilor de telecomunicații din România, Telekom a devenit un client valoros pentru FO FiberOne. De-a lungul timpului, cooperarea dintre cele două companii s-a dovedit una fructuoasă. Şi una făcută să dureze. Deoarece echipa FO FiberOne a pus întotdeauna la dispoziția clientului său Telekom resurse optime pentru derularea proiectelor începute.

SC Telelink Services Romania SRL

Am identificat valori comune cu cele ale Telelink Services Romania. În baza unor capacități superioare de a ne concentra asupra rezultatelor, şi datorită unei creativități şi flexibilități ce caracterizează ofertele propuse, Telelink a devenit un client important al FO FiberOne. Integritatea personală şi excelența profesională promit o continuare de succes a acestei colaborări.

SC Acovan Grup SRL

Pe lista clienților FO FiberOne se numără, de asemenea, Acovan Grup. Desfăşurând activități de telecomunicații prin rețele cu cablu, Acovan face parte dintre colaboratorii de seamă ai companiei noastre. Nu ezităm în a-i adăuga pe lista celor cu care am mers pe un drum plin de provocări, dinamic şi schimbător. Un drum către mai bine.

SC My Network SRL

Companie ce activează în domeniul telecomunicațiilor încă din 2013, My Network a devenit unul din colaboratorii FO FiberOne. Menționarea firmei pe această listă ne onorează.

Şi mulți alții, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată !